У Луцьку стартували безплатні курси з німецької

Джерело: Фундація розвитку громад
  1. Новина відноситься до:

У п’ятницю, 18 вересня, стартували безкоштовні курси з вивчення німецької мови, реєстрація вже відкрита.

Самі ж заняття розпочнуться через 10 днів. За цей період опрацюють заявки та сформують навчальні групи, повідомляє ВОГО «Фундація розвитку громад». 

Курси з німецької відбуватимуться у рамках інноваціного для Луцька проекту «Мовне волонтерство». Він спрямований на розвиток жителів міста.

«Ми хочемо дати усім свідомим лучанам шанс стати кращими. Це – безкоштовний шанс розвиватися самому й долучитися до допомоги іншим», – розповіла представник волонтерського центру організації Оксана Кривко.

«Зауважимо, що проект ми реалізуємо власними волонтерськими зусиллями. Тож будемо вдячні, якщо хтось вирішить долучитися до нашої ініціативи, сприятиме проведенню занять чи стане одним з наших викладачів», – додала керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Зареєструватися на участь у проекті можна тут.

Проект «Мовне волонтерство» стартував з безкплатного вивчення англійської мови у березні цього року. Він набрав чималої популярності, тож згодом був розширений на декілька напрямків: англійська, французька, нещодавно – польська, а відтепер і німецька.

За період існування опрацювали більше 1000 заявок. Тож, аби учням було комфортно навчатися, організатори облаштували спеціальні аудиторії із сучасним обладнанням та необхідною літературою.

Навчання проходить у невеликих групах до 10 людей, що дає можливість забезпечити індивідуальний підхід до кожного учня й оптимізувати подачу матеріалу.

Проект діє під девізом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть  абсолютно безплатно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів, а також здійснення покупок у «Благодійному магазині».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі