ЗНО-2016: як безплатно підготуватися

Джерело: Експрес
  1. Новина відноситься до:

Фахівці розробили онлайн-проект, який допоможе безплатно підготуватися до головних тестів.

До початку нової сесії ЗНО залишилося трохи більше як 4 місяці. Саме час перевірити свої знання, визначити найслабші місця і заповнити прогалини в пам'яті потрібною інформацією, пише Експрес.

Щоб допомогти випускникам шкіл визначити, наскільки добре вони підготувалися до зовнішнього незалежного оцінювання, фахівці освітнього порталу Освіта.ua розробили безплатний сервіс, який допоможе перевірити знання і навчить швидко орієнтуватися в тестах.

Сервіс ЗНО-онлайн містить повну базу тестових завдань з української мови та літератури, а також з інших предметів.

«Проект дає майбутнім учасникам зовнішнього оцінювання безплатну можливість ознайомитися із завданнями тестів», - розповідає Іван Петриченко, редактор Освіти.ua.

«На нашому сайті уміщені ті тести, які абітурієнти складали під час основної та додаткових сесій ЗНО у попередні роки, а також варіанти тестів, що пропонувались під час проведення пробного ЗНО», - додав він.

 За словами Петриченка, спосіб виконання усіх запропонованих завдань максимально наближений до реальних тестів. Навіть форма відповіді на запитання така сама, як під час реального зовнішнього незалежного оцінювання.

Все створено для того, щоб школярі, які відповідатимуть на запитання, відчули себе учасниками справжнього тестування.

А після виконання усіх завдань кожного тесту школяр одержує правильні відповіді на всі запитання і може звірити їх зі своїми. А також для нього розраховується результат у тестових та рейтингових балах і час, витрачений на виконання тесту. Таким чином людина може визначити, скільки часу їй потрібно приділяти тим чи іншим завданням, щоб все встигнути і здобути максимальну кількість балів на реальному тестуванні.

Потрапити на сервіс ЗНО онлайн можна за посиланням.

Читайте детальніше про те, як реєструватися і коли складати ЗНО. А також дізнайтеся, куди звертатися, якщо виникли труднощі з реєстрацією.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі