Країна побачила народження Януковича в квадраті, – Ігор Палиця про обшуки УКРОПу силовиками

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Член політради «Укропу» Ігор Палиця прокоментував дії президента у прямому ефірі телеканалу «1+1», повідомляє Інформаційне агенство Волинські Новини.

«Вчора вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вчора вся країна побачила повне нехтування законом», – сказав політик. З його слів, це була демонстрація сили Адміністрацією Президента. Ігор Палиця називає цей крок помилкою.

Політик зауважив, що вся країна мала змогу поспостерігати як сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська. І це в той час, коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, які і шукають останні кошти, аби допомогти захисникам України.

Зі слів Ігоря Палиці, такі дії були демонстрацією сили президента та адміністрації для всіх тих, хто не згідний з його політикою. Проте член політради «УКРОПу» впевнений, що такі дії закінчаться для їх організаторів на лаві підсудних в Гаагзькому трибуналі:

«Вчора ми побачили, як народжується узурпація в країні. Я переконаний, що це помилка Адміністрації Президента і переконаний, це нічого не дасть. Переконаний, що закінчиться все в Гаазі і не так багато часу пройде. Не буде жодних радикальних дій – ми не закликаємо нікого йти на мітинги чи здійснювати радикальні зміни – тільки шляхом голосування. Але закінчать люди в Гаазі - за економічні злочини, якими довели свій народ до зубожіння. І за фізичні злочини – за знищення українців на сході України. Тому нам залишається лише зачекати. Я був шокованим тим, що відбулось вчора, і не дай Бог, щоб це відбувалось проти всіх опонентів діючої влади. Той, хто думає, що заарештувавши Корбана вони зможуть зупинити «УКРОП» – вони помиляються».

Безпосередньо процедура обшуку помешкання пана Корбана, зі слів Ігоря Палиці, відбулась з порушеннями. Адже правоохоронці так і не продемонстрували відеозапису, на якому видно, звідки вони дістали печатки, зброю та гроші, які, буцімто, належать Геннадію Корбану. До слова, печатки, які правоохоронці приписують лідеру УКРОПу, як виявилось, належать зовсім іншій особі:

«Вони були вилучені в одного з орендаторів, який не має жодного стосунку до УКРОПу і Корбана, а просто орендує офіс у місті Києві за адресою вулиця Володимирська, 12. Ці печатки ніяким чином не належать ні Корбану, ні УКРОПу. Це повна фальсифікація».

Як відомо, масові обшуки приміщень політсили, представники УКРОПу характеризують політичними репресіями проти них зі сторони політичних опонентів. Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії «УКРОП» Геннадій Корбан, якого затримали, не скоював.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі