Грицюк та Свирида стали радикалами

  1. Новина відноситься до:

Чинні депутати Волинської обласної ради Анатолій Грицюк та Олександр Свирида балотуватимуться на виборах за списками Радикальної партії. Про це в інтерв’ю «Хронікам Любарта» заявив голова обласного осередку РПЛ Володимир Кучер.

Як зазначим очільник місцевих радикалів, на вибори вони ведуть команду не лише з партійців, але й з позапартійних кадрів.

«Є люди, які з певних причин чи переконань не можуть вступити в ту чи ту силу. Або вони вже були в кількох партіях і вважають, що це політична проституція – час до часу вступати у нову політичну силу», - сказав Володимир Кучер.

Також він зазначив, що команда радикалів в області складатиметься в основному з молодих амбітних людей, але є й люди з досвідом.

«До Волинської обласної ради першим номером піду я, лідер Волинської обласної організації партії. Також балотуватиметься керівник виборчого штабу Микола Буліга. Будуть кандидати, які брали участь у парламентських виборах, як-то:  Віктор Ярема, В’ячеслав Федін, Тетяна Кучер, Костянтин Петрочук. Також у нас є нові потужні гравці – Олександр Свирида, Анатолій Грицюк, В’ячеслав Богдан та інші», - заявив Володимир Кучер.

Нагадаємо, Олександр Свирида та Анатолій Грицюк були обрані у 2010 році за списками «Батьківщини».

Читайте повністю інтерв’ю із головою Волинського обласного осередку Радикальної партії «Володимир Кучер: «Нам потрібні реальні штики»

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі