УКРОП офіційно представить кандидатів до місцевих рад Волині

«Українське об’єднання патріотів УКРОП» днями представить своїх кандидатів до місцевих рад Волині.

Усіх патріотів, які відчувають свій обов’язок відстояти право на майбутнє, запрошують взяти участь у заході, повідомили у прес-службі партії.

Третя обласна конференція волинського УКРОПу розпочнеться у суботу, 26 вересня, об 11:30. Відбуватиметься вона в Луцьку, у приміщенні Волинського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка.

Нагадаємо, партія УКРОП провела у Києві з’їзд та визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцевих виборах, що призначені на 25 жовтня. Була присутня на події і делегація з Волині.

Так, від УКРОПу широкій громадськості вже представили кандидата на посаду мера Луцька. Ним став голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

Більше того, з його слів стало відомо, що першим номером у списку до Волинської обласної та Луцької міської рад від УКРОПу буде, власне, засновник Фонду Ігор Палиця, який завжди наголошував на тому, що відчуває себе лучанином, тут живуть його батьки, відповідно він почуває відповідальність за цей регіон. Пізніше у коментарях журналістам він розповів, що партія УКРОП запропонувала йому очолити список партії на Волині.

«Я переглянув їхню програму, вивчив стратегію. Багато речей мені імпонує. З ними й балотуватимуся в обласну раду»,  сказав тоді він.

Окрім того, Ігор Палиця додав, що триває процес формування команди.

«Ми шукаємо людей. Після того, як будуть запропоновані кандидати і в обласну, і міську раду, я буду зустрічатися з кожним. З кожним», наголосив він.

Основою партійної ідеології, кажуть представники політсили, співзвучно із назвою об’єднання став український патріотизм. Тому, на думку представників УКРОПу й Ігоря Палиці зокрема, саме у патріотів є повне моральне право розпочати зміни, яких в 2013 році очікували учасники Майдану. Адже дотепер політики так і не спромоглися на рішучі дії, а війна, яку обіцяли завершити за лічені дні, триває уже другий рік.

До слова, під час з'їзду у Києві представили майже два десятки кандидатів на посади міських голів різних українських міст: Івано-Франківська (Олександр Шевченко), Кривого Рогу (Микола Колесник), Запоріжжя (Ярослав Гришин), Дрогобича (Андрій Швацький), Кременчука (Оксана Піддубна), Хмельницького (Дмитро Йовдій), Павлограда (Євген Терехов), Дніпропетровська (Борис Філатов) тощо.

Одним із лідерів політсили став екс-заступник голови Дніпропетровської державної адміністрації Геннадій Корбан. Він, до слова, претендуватиме на посадо мера Києва. У політраді партії  Борис Філатов, Ігор Палиця, Андрій Денисенко, Дмитро Сіманський.
До слова, відомий український письменник Василь Шкляр також увійшов до лав партії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі