УКРОП озвучив ім’я кандидата в мери у Луцьку

Джерело: Інформаційне агенство Волинські Новини

Політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» прийняла рішення брати участь у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Про це стало відомо 12 вересня під час всеукраїнського з’їзду партії у Києві. Окрім того, широкій громадськості представили кандидатів на посади міських голів у різних містах України, зокрема і в Луцьку.

Так, на посаду мера Луцька від УКРОПу балотуватиметься голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк. Більше того, з його слів стало відомо, що першим номером у списку до Волинської обласної та Луцької міської рад від УКРОПу буде, власне, засновник Фонду Ігор Палиця.

Під час партійного з’їзду у столиці громадськості було представлено майже два десятки кандидатів на посади міських голів. Зокрема: Івано-Франківська (народний депутат Олександр Шевченко), Кривого Рогу (Микола Колесник), Запоріжжя (Ярослав Гришин), Дрогобича (Андрій Швацький), Кременчука (Оксана Піддубна), Хмельницького (Дмитро Йовдій), Павлограда (Євген Терехов), Дніпропетровська (Борис Філатов) та інших міст.


«Я радий вітати усіх присутніх. Насправді мені непросто даються такі публічні виступи. Але я сьогодні вперше, можливо, почав пишатися тим, що я – лучанин. Я хочу подякувати за таку велику довіру Ігорю Петровичу Палиці. Це – насправді велика людина, яка всім довела, що любить своє місто, свою країну не тільки до глибини серця, а й до глибини своєї кишені», – наголосив зі сцени Олександр Товстенюк.

Окрім того, він повідомив, що Ігор Палиця очолюватиме список до обласної та міської рад.

«Це значно покращує наші шанси, але й збільшує відповідальність. Проте я переконаний: ми зробимо все можливе, все, що від нас буде залежати. І переможемо», – резюмував Олександр Товстенюк.

Додамо, серед делегатів від політсили – чимало військових, бійців добровольчих батальонів. У ключі того, що політика Президента наразі працює на користь країни-агресора, Блок Петра Порошенка й «Опозиційний блок» ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах. Вони кажуть, що ідуть в політику, аби змінити ситуацію на місцях, бо після війни мають величезну відповідальність не тільки перед своїми рідними, а й перед загиблими бойовими товаришами.

Одним із лідерів політсили став екс-заступник голови Дніпропетровської державної адміністрації Геннадій Корбан. Він, до слова, претендуватиме на посаду мера Києва. У політраді партії – Борис Філатов, Ігор Палиця, Андрій Денисенко, Дмитро Сіманський, Василь Шкляр. Стратегічні завдання «укропівців», пояснюють члени партії, полягають у переході до парламентської форми правління, формуванні нової Конституції, розвитку та захисті відчизняного підприємництва, максимальних владних повноваженнях місцевих громад, деолігархізації, контрактній армії.

Керівництво УКРОПу запевняє, що виконує чисто технічну функцію. Верхівка політсили буде переобиратися, молодих та перспективних завжди помітять, підтримають та призначать на керівні посади до районних, місцевих, обласних та центральних структур партії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі