Відверта розмова: Олександр Товстенюк та Микола Романюк

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У п’ятницю, 13 листопада, у прямому ефірі на телеканалі «Аверс» відбудеться відверта розмова двох кандидатів на посаду луцького міського голови.

Нагадаємо, у другий тур виборів міського голови Луцька вийшли чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк. Остаточно визначитись із власним вибором та проголосувати за свого кандидата на посаду мера, лучани матимуть змогу у неділю, 15 листопада, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

А напередодні виборів, Олександр Віталійович запросив свого опонента Миколу Ярославовича на відверту розмову в прямому ефірі.

Зі слів Товстенюка, у нього є декілька запитань до чинного мера і він хоче почути на них відповідь. Кандидат запевняє, що із задоволенням відповість на запитання опонента, якщо ті в нього є.

«Сподіваюсь, що п’ятниця 13-ого Вас не злякає, і Ви - не та людина, яка вірить у погані прикмети. Адже боляче розмовляти про те, яким процвітаючим може колись бути наше місто, бачачи, що відбувається останні п’ять років. Такого адміністративного тиску, як зараз, навіть і близько не було. Сьогодні ми часто нарікаємо на колишніх «регіоналів», але мине рік чи два і ми з такими ж настроями розмовлятимемо про представників «Солідарності». Бо те, що відбувається сьогодні, - це просто вакханалія. Тому 13 листопада я готовий надати Миколі Ярославовичу певні факти, нагадати йому наші попередні розмови, врешті-решт, отримати вичерпну відповідь на декілька своїх запитань. І щоб їх отримали лучани», - підсумував кандидат на посаду міського голови Олександр Товстенюк.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі