«Чиновникам варто дарувати подарунки, які будуть корисні для людей», - бізнесмен про лавки меру

  1. Новина відноситься до:

Міському голові Луцька Миколі Романюку подарували десять нових лавок, які розмістили у сквері Героїв Небесної Сотні.

Такий подарунок меру зробила приватна фірма з нагоди його дня народження. Про це вказано у табличках, які прикріплені до лавок: «Подарунок луцькому міському голові Миколі Романюку з нагоди дня народження. З повагою від ТзОВ «Майтім».  

Однак лучан обурив напис, що лавки дарують особисто Миколі Романюку.

«Приватна фірма дарує лавочки не громаді Луцька, не мешканцям мікрорайону, не мамам з колясками, які тут часто гуляють, і навіть не любителям «бахнути» пивка на природі, а особисто (!) Миколі Ярославовичу!» - написав у соцмережі активіст Роман Кудрик.

Своєю чергою, бізнесмен Андрій Покровський, якому власне й належить фірма, що встановлювала лавки, запевнив: жителі міста просто не зрозуміли зміст подарунка.

«Досвід перейнято ще з Великобританії. Які подарунки ми нині даруємо чиновникам? У кращому випадку – картину, у гіршому – пляшку коньяку. Луцьк – це не лише мій дім, а й дім усіх лучан. Значно цікавіше принести у свій дім корисну річ, ніж пляшку коньяку. Тому подарували меру те, що йому потрібне як господарю міста. Ми хотіли показати приклад, що чиновникам варто дарувати подарунки, які будуть корисні для людей», - розповів він.

Також Покровський додав, що наступного року подарує міському голові десять дерев.

Детальніше читайте в матеріалі: Андрій Покровський: «ЛУЦЬК – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі