На оновленому «Авангарді» відбудеться чемпіонат з легкої атлетики

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

На стадіоні «Авангард» у Луцьку відбудеться відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998-1999 років народження та молодших.

Уперше після 14-річної перерви спортивна арена прийматиме молодих атлетів, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Відкриття обласного чемпіонату відбудеться об 11:00 у четвер,10 вересня. Триватимуть змагання до 16:00.

У чемпіонаті  братимуть участь спортсмени з міст та районів області та гості з Рівного – загальною чисельністю понад 300 легкоатлетів.

Ці змагання будуть відбірковими до національного чемпіонату України серед юнаків та дівчат 1998-1999 років народження, які відбудуться у Луцьку на стадіоні «Авангард» 25-26 вересня 2015 року.

Так, 25-26-го вересня тут відбудуться загальнонаціональні змагання з легкої атлетики за участю відомих спортсменів.

Нагадаємо, офіційне відкриття легкоатлетичного комплексу на луцькому стадіоні «Авангард» відбулося 5 вересня. На відкриття комплексу приїхали перші особи Міністерства молоді та спорту України – очільник відомства Ігор Жданов та його перший заступник Ігор Гоцул, які позитивно оцінили оновлення «Авангарду» і підтвердили, що відтепер у Луцьку можна буде проводити змагання високого рівня.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі