У луцькі школи повернуть посилене військове виховання

  1. Новина відноситься до:

Луцька міська рада 27 серпня затвердила Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста на 2015-2017 роки. 

Вона фінансуватиметься за кошти міського бюджету. Об’єм її фінансування – півтора мільйона гривень. 

Програма передбачає створення та забезпечення діяльності Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку. 

У рамках програми планують проводити різноманітні спортивні, виховні, інтелектуальні заходи для молоді. Зокрема, завдяки програмі плануються проведення у навчальних закладах інформаційно-просвітницьких та виховних заходів, уроків мужності, годин спілкування, патріотичних годин, бесід, зустрічей з учасниками АТО на сході України, бойових дій на території інших держав, жертвами політичних репресій та комуністичного тоталітарного режиму, інших. 

У школах передбачається створення куточків пам’яті, дошок слави «Захисники України», а також проведення фестивалю «Нащадки козацької слави», військово-спортивної гри «Сокіл», виїздів допризовної молоді у військові частини Збройних сил України для проведення навчальних стрільб та ознайомлення з життям солдат строкової служби.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Тетяна ГРІШИНА

Коментарі