У Луцьку влаштували грузинсько-українські танці

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Фестивальну мозаїку влаштували на Театральному майдані у Луцьку колективи з Грузії, Тайваню, Південної Кореї, Польщі, Ізраїлю та Північного Кіпру – випробувати свої вміння в опануванні екзотичних танців пропонували лучанам будь-якого віку.

Виступи та майстер-класи з танців від учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором» відбулися 24 серпня на Театральному майдані у Луцьку.

Лучани мали змогу взяти участь у масових танцях кіпріотів та арабів з Ізраїлю, спробувати зіграти на національних музичних інструментах та вивчити рухи запальних грузинських танців. Артисти колективу з Тайваню пропонували дітлахам погладити «страхітливого» дракона та демонстрували народні танці, що поєднані з бойовими мистецтвами. Дехто залюбки долучався до енергійних танців з колективом з Батумі (Грузія). Гості з Грузії довели, що музика та танець є міжнародними мовами, які долають усі кордони, виконавши власну версію танцю під звуки української народної пісні «Ти ж мене підманула», зіграної на грузинських традиційних інструментах.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі