Увімкнути гарячу воду тоді, коли хоче міський голова, неможливо, - «Луцькводоканал»

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Для того, аби відновити постачання гарячої води у місті в ті терміни, які обіцяв міський голова Микола Романюк, потрібно було вивести працівників на роботу, заповнити мережі та підготувати котельні. Проте, нічого з цього не було зроблено.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 20 серпня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Представник профспілкової організації ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар розповіла, що ситуація на підприємстві катастрофічнаю. Жінка пропрацювала в установі більше 30 років, проте такої катастрофи, з її слів, тут ще не було. Улітку не виконували жодних робіт, бо фінансів для цього немає.

Пані Слюсар зазначила, що це може призвести до техногенної катастрофи. Працівникам зменшили зарплату до мінімальної, проте ті не отримують навіть її. Вони «вилітають» з нарахування трудового стажу, оскільки виплати зупинені. 54 спеціалісти вже звільнились, не витримавши таких умов. Окрім того, жінка ставить під сумнів слова міського голови Миколи Романюка про те, що гаряча вода з’явиться 22 серпня.

«Це неможливо! Треба було заповнити мережі, підготувати котельні, вивести працівників. А нічого не робилося», - переконана Слюсар.

Голова профспілок запевняє, що варто шукати можливість подати лучанам гарячу воду попри це, що це збитково. Натомість, ці оборотні кошти допоможуть вижити ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, Романюк обіцяв, що подачу гарячої води у квартири лучан відновлять на серпневі свята. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі