На Старому ринку фірмі хочуть дати довгострокову оренду

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Допоки в Луцькій міські раді час від часу говорять про перенесення так званого Старого ринку, депутати впевнено вживають заходи задля його збереження.

Зокрема, рекомендують ухвалити договір на довготривалий строк оренди. Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 18 серпня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

На розгляд депутатів запланували винести Проект рішення «Про поновлення договору оренди землі ВКФ «Високий замок» ЛТД для обслуговування торгового закладу на вулиці Замковій, 1».

Голова земельної комісії Володимир Никитюк зауважив, що дійсно, така довготривала оренда може завадити реорганізації ринку.

«Ми говоримо про реорганізацію ринку, а оренду будемо давати на 10 років. Втім, коли за той ринок візьмуться – питання риторичне», - зауважив депутат.

З приводу перенесення «Центрального ринку» говорили неодноразово, а його існування називали «більмом на оці».

Втім,як повідомлялося, «Центральний» ринок Луцька не зроблять комунальним і не перенесуть, бо міський голова готується до виборів. А «болючі» реформи не робляться під кінець каденції.

Так, профільна комісія, розглянувши клопотання виробничо-комерційної фірми «Високий замок» у формі товариства з обмеженою відповідальністю про поновлення договору оренди землі, зареєстрованого у Державному реєстрі земель від 16.03.2010 за № 041007700127 рекомендує під час чергового пленарного засідання:

  • продовжити виробничо-комерційній фірмі «Високий замок» термін оренди земельної ділянки строком на 10 років, площею 0,1138 гектара для обслуговування торгового закладу;
  • забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.

Рішення комісії одностайне.          

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі