У Луцьку оголошено конкурс на 5 автобусних маршрутів

  1. Новина відноситься до:

Провести конкурси на перевезення пасажирів п’ятьма автобусними маршрутами, а також внести зміни у маршрутну мережу міста пропонують у міськраді.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк під час засідання виконавчого комітету 20 квітня представив на розгляд присутніх проект рішення “Про проведення конкурсів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування”, - інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

З його слів, у зв'язку із закінченням терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 1, 8, 10, 23, 26а, пропонується внести зміни у маршрутну мережу міста та оголосити конкурси на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Луцьку.

Члени виконкому підтримали проект рішення з окремими змінами. Зокрема, договір з переможцями укладатимуть на три роки, а конкурс по маршруту № 26а буде проведено окремим лотом.

Згідно рішення документи прийматимуться з 28 квітня до 15 години травня. Сам конкурс відбудеться 30 травня.

До участі у конкурсах будуть допущені перевізники, які пропонують для перевезення пасажирів міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Також перевізник до проведення конкурсу, забезпечує наявність робочого GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту міста Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 №01-0116 про надання права на користування об'єктів права інтелектуальної власності — програмно-апаратного комплексу “МАК” у Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

Як повідомляли Хроніки Любарта, у Луцьку планують руху приміських автобусів вулицями Луцька. На вулиці Глушець біля філармонії облаштують автостанційний пункт. Сюди приїзджатимуть приміські автобуси, які прямують з львівського, володимир-волинського, ковельського, дубнівського напрямків. Крім того, ведуться перемовини, щоб спрямувати сюди й маршрутні таксі, які нині мають кінцеву зупинку в районі залізничного вокзалу.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі