На Глушець облаштують автостанційний пункт для приміських маршруток

Джерело: Волинська правда
  1. Новина відноситься до:

Центр Луцька хочуть очистити від приміських та міжміських автобусів, а тому на вулиці Глушець облаштують автостанційний пункт.

Окрім цього, зупинку біля Старого ринку зроблять більшою, аби маршрутки не заважали руху транспорту, - інформує  «Волинська правда».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Так, у Луцьку намагаються обмежити рух транспорту центром міста, власне тому у міськраді уже погодили пропозицію облаштування автостанційного пункту на вулиці Глушець.

Зі слів міського голови Луцька, автобуси, які курсуватимуть із Львівського, Ковельського, Дубнівського та Володимир-Волинського напрямків, їхатимуть на вулицю Глушець.

Там же, поблизу Центрального ринку облаштують більшу зупинку, аби маршрутки не заважали та не перешкоджали руху транспорту.

Своєю чергою, автобуси інших напрямків, зокрема, Рожищенського і Маневицького, їхатимуть вулицями Ківерцівською, Набережною та Яровицею аж до місцевого вокзалу.

Такі зміни, вважають у міськраді, дозволять розвантажити центральні вулиці міста та хоча би трохи вберегти повітря від забруднення вихлопними газами старими автобусами.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі