Лучанину, який відкрив вогонь на вулиці міста, повідомили про підозру

Джерело: Прокуратура Волинської області

Луцькою місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства лучанину, який увечері 5 березня 2016 року на проспекті Волі стріляв по людях.

Як уже відомо волинянам, того вечора, близько 21 години, цей чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в громадському місці - на тротуарі поблизу житлового будинку № 74 на проспекті Волі в місті Луцьку, де в цей час перебували четверо раніше не знайомих йому перехожих, грубо порушуючи громадський порядок, безпричинно направив на одного з них револьвер марки «STALKER», який, відповідно до висновку балістичної експертизи, до вогнепальної зброї не належить, проте придатний для стрільби, повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

У подальшому, коли потерпілий помітив направлений на себе револьвер та відійшов убік з лінії можливого ураження, підозрюваний здійснив 3 постріли в напрямку інших трьох потерпілих. На щастя, вони уникнули можливого влучання куль, так само вчасно відійшовши убік.

Нині чоловік підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

У скорому часі Луцькою місцевою прокуратурою обвинувальний акт щодо нього буде скеровано до суду.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі