Незабаром в Україні розпочнеться пробне ЗНО

Джерело: IA ZIK
  1. Новина відноситься до:

Цьогоріч для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти зареєструвалося понад 9,5 тисяч учасників.

Про це під час прес-конференції повідомила директор центру Лариса Середяк, передає IA ZIK.

За словами Лариси Середяк, вхід на пробне ЗНО здійснюватиметься за наявності документа, що засвідчує особу (паспорта чи свідоцтва про народження), запрошення-перепустки, яке можна роздрукувати із особистого кабінету учасника ЗНО та квитанції про оплату. Якщо вступник загубив платіжну квитанцію, то йому можна звернутись у пункт здачі ЗНО, де після додаткової перевірки його допустять до пробних тестів.

«Адреса проведення пробного ЗНО вказана на запрошенні. Станом на сьогодні ми маємо 85% видрукуваних запрошень тих учасників, які зареєструвались. Сподіваємось, що до кінця тижня буде 100%. Пробне ЗНО буде максимально відтворювати реальне тестування, тому потрібно бути уважним до вимог, зокрема, не запізнюватись, тоді учасника пробного тестування не допустять до процесу. Вхід у пункти проведення тестування – з 10:15 до 10:50», – зазначила Л.Середяк.

У кожному пункті тестування буде медичний працівник та працівники поліції, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку.

Після завершення пробного ЗНО учасники отримають правильні відповіді на тести.

Нагадаємо, пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 2 квітня; з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, а також з біології, історії України, математики, фізики, хімії - 9 квітня.

Читати про те, куди звертатися, якщо виникли труднощі з реєстрацією.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі