Прокуратура викликала на допит першого заступника голови Волиньради

Джерело: ІА ZIK
  1. Новина відноситься до:

Прокуратура має намір допитати першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика у зв’язку з його запитом щодо зловживань в облуправлінні лісового та мисливського господарства

Про це Пирожик написав у власному «Фейсбук», – повідомив власкор IA ZIK.

Обранець громади стверджує, що його викликають на допит у прокуратуру за депутатським запитом, який підтриманий сесією Волинської обласної ради.

«Запит стосується одіозного Олександра Кватирка, зі скандалом призначеного «орлятами» Арсенія Яценюка на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Либонь, за фактами, викладеними у цьому запиті, порушено кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 367, ч. 1 ст. 366 КК України», – пише депутат.

Пирожик зазначив, що здивований способом, у який його намагаються викликати на допит.

«Спершу прокурор силкувався випитати в мене деякі деталі мого запиту по телефону. Я попросив його з’ясовувати подробиці безпосередньо в авторів колективного звернення. Адже я лише виконав свій депутатський обов’язок, а не був безпосереднім свідком подій, у ньому описаних. Після цього того «сердитий» прокурор, либонь, вирішив налякати мене повісткою. Але висота посади, мабуть, не дозволила йому спуститися до того, щоб привезти її мені і вручити в належний спосіб. Копію повістки почали… скидати факсом! На приймальню голови обласної ради. Причому двічі. Як свідчать копії факсів, один із них надійшов о 16:49 год., інший – о 17:02», – додав Пирожик. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі