Літак з луцьким бійцем на борту ледь не розбився: тріснуло лобове скло

Джерело: Волинська єпархія УЦПКП
  1. Новина відноситься до:

Ледь не закінчилася трагедією для сотень пасажирів розгерметизація літака, який належить «Міжнародним авіалініям України».

Аеробус почав різко падати, на щастя пілоти змогли опанувати машину і без жертв посадити її в аеропорту «Бориспіль». Про це повідомили прочани з Волині, в групі яких на лікування вилетів з мамою і боєць 51-ї бригади Сергій Федотов. Нагадаємо, йому загрожує ампутація ноги, інформує Влинська єпархія.

Із «Борисполя» літак вилетів вчасно, о 9:00 ранку. А вже через півтори години над Чорним морем поблизу Одеси з 10-кілометрової висоти різко опустився до 3 кілометрів. Із показаної на моніторах 700 кілометрів за годину швидкість опустилася до 500. Літак почав падати через те, що тріснуло лобове скло в кабіні пілотів і відбулася розгерметизація машини. Але на 3-кілометровій висоті падіння вдалося уникнути і на тому ж рівні з тією ж швидкістю літак довели назад у «Бориспіль». Ніхто не постраждав, але всі пасажири дуже налякалися. В аеропорту їх пересадили в інший лайнер, і о пів на 15-ту вони вилетіли в Тель-Авів.

Серед групи волинських прочан був і боєць 51-ї бригади Сергій Федотов. На Святу Землю він вирушив не лише як паломник, а й задля обстеження і вирішення питання лікування. Є шанс, що ногу йому-таки врятують.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі