Луцька влада не помічає руйнування багатоповерхівки

Джерело: Волинські новини

Динаміки руйнування будинку №20, що на проспекті Соборності, немає, - запевнюють у мерії.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого, пише Інформаційного агентства Волинські Новини.

Із запитанням до першого заступника міського голови Тараса Яковлева звернувся депутат Павло Данильчук. Питання стосувалося критичного стану будинку №20 на проспекті Соборності та його руйнування, що пов’язане з сусіднім будівництвом. Депутата запитав посадовця, що зараз відбувається у проблемному будинку.

Тарас Яковлев відповів, що з мешканцями будинку неодноразово проводили зустрічі, наразі завершують роботу з виготовлення проекту укріплення фундаменту, ґрунтів та житлового будинку. Роботи поки не здійснюють, але триває моніторинг стану будинку, виставлені аварійні маячки, що свідчать про те, що динаміки руйнування немає.

Поки тривають роботи з розробки проекту підсилення будівельних конструкцій аварійного будинку на проспекті Соборності, 20, оселі лучан руйнують на очах – за ніч в окремих квартирах з’являються по декілька тріщин. Про це розповів місцевий мешканець.

Проект планують розробити впродовж найближчого тижня, після чого і приступлять до виконання робіт. Зі слів посадовця, будинок споруджений на будівельному смітті, тож він має багато проблем з руйнуванням, не пов’язаних з будівництвом, що триває поблизу.

Тарас Яковлев запевнив, що забудовник отримав декларацію на будівництво однієї з черг, яка не загрожує будинку №20.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі