Лучан просять допомогти зібрати до школи дітей із малозабезпечених сімей

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

У місті розпочалася благодійна акція «Скоро до школи» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Акція триватиме до 20 серпня, лучан закликають долучитися, повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

Усі охочі можуть подарувати дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 459 сімей, які опинились в складних життєвих обставиних, де виховується 621 дитина шкільного віку; 122 дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування.

Особливу увагу намагаються приділити дітям загиблих воїнів антитерористиної операції та дітям учасників АТО. Таких дітей на обліку 157. Цього року уперше за парти сяде 48 дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, 23 дитини учасників АТО, 11 дітей переселенців та 16 дітей-інвалідів.

Подарунки для школярів можна приносити у Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка до четверга з 8:00 до 17:15, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00 за адресою: Луцьк, пр. Соборності, 18 (праве крило РАЦСу). Телефон: (0332) 25-60-42, 71-50-05.

   Зібрані подарунки вручать дітям напередодні Дня знань.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі