Будинок на Бенделіані - три місяці без гарячої води

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Мешканці будинку №1а, що на вулиці Бенделіані, понад три місяці справно платять за гарячу воду. Втім, замість оплачених послуг, з кранів часто тече холодна вода.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутат Луцької міської ради Микола Романюк отримав колективне звернення від лучан, які бідкаються на комунальників, мовляв, перебої тривають більше трьох місяців, уже зверталися, куди можна, а реакції – нуль.

«До мене як депутата надійшло колективне звернення від мешканців вулиці Бенделіані, 1а. Містяни скаржаться на те, що постачання гарячої води Державним комунальним підприємством «Луцькводоканал» відбувається з перебоями. Ситуація тягнеться понад три місяці, й нічого не вирішується. Тому озвучую запит до міського голови, аби він вплинув на комунальників та лучанам забезпечили належні послуги», – наголосив депутат.

Більшість присутніх в залі підтримали його та проголосували за те, аби чиновники вжили усіх потрібних заходів, щоб лучани не відчували незручності через безвідповідальність міських комунальних служб.

Втім, допоки ситуацію вирішують, містяни продовжують справно платити за холодну воду згідно з тарифом на гарячу.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі