Квітковий ринок з центру міста пропонують перенести на стоянку Луцькради

  1. Новина відноситься до:

Квітковий ринок, що розташований в сквері між будинками Волі,5 та Волі,7, запропонували перенести на місце стоянки навпроти Луцької міської ради. 

Відповідну петицію опублікував Вадим Нечаєв на сайті Єдина система місцевих петицій 13 січня. 

За словами автора, торгівля квітками у центрі міста створює певні незручності мешканцям сусідніх будинків та перехожим. 

«Сквер повинен бути вільним від торгових місць, адже він передбачений для відпочинку наших громадян, а не для «генделю», - зазначив Нечаєв. 

Тому автор петиції пропонує перенести квітковий ринок на місце стоянки навпроти міської ради.

«Вважаю, що там цілком вистачить площі для десятка підприємців. Площу самої стоянки можна зменшити без шкоди для жителів міста», - йдеться у повідомленні. 

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 14 днів. 

Натомість перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що торговців квітами з двору на проспекті Волі не переселятимуть, адже для ринку просто немає нового місця. Ймовірно, квітникарів переселять після того, як збудують підземний перехід.

Нагадаємо, що у липні 2015 року торговців «зачистила» муніципальна поліція. Пізніше виконком міської ради прийняв рішення перенести ринок на перехрестя проспекту Волі та вулиці Чехова, а зрештою на вулицю Глушець 41а, що неподалік обласної філармонії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі