Луцький ЦНАП хочуть розширити

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Луцького міського голову Миколу Романюка закликають розглянути питання розширення Центру надання адміністративних послуг. 

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Луцькому ЦНАПу передають усе більше функцій, тож приміщення департаменту перенасичене, і в ньому вже відчувається брак місця. Про це меру наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зауважив, що департаменту передадуть частину функцій реєстраційної служби, а згодом – Державної міграційної служби. Водночас, приміщення ЦНАПу не може, з його слів, забезпечити надання відповідних послуг. Отже, потрібно розглянути питання про розширення Луцького ЦНАПу.

Нараду щодо використання приміщень ЦНАПів для функціонування органів Державної міграційної служби із залученням відповідних керівників – від міських голів до голів райдержадміністрацій він закликав виконувача обов’язків начальника управління ДМС у Волинській області Івана Войцешука.

Якщо місцеві органи влади на теренах Волині не зможуть забезпечити належних умов для виконання ДМС відповідних функцій і передачі повноважень, результатом, на думку голови ОДА, може бути не децентралізація, а зворотна централізація.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі