Ремонт дороги Луцьк-Львів на території Волині: старт узято

  1. Новина відноситься до:

Проектна організація, Служба автомобільних доріг у області, фахівці департаменту інфраструктури та туризму готові до оголошення процедури торгів.

Про це йшлося на виїзній нараді щодо ремонту дороги Луцьк-Львів на території Волинської області 28 грудня, повідомляє прес-служба Волинської ОДА. 

Загалом під час наради акцентували на тому, що слід включити до проекту об’єкти придорожньої інфраструктури. Йдеться­ про з’їзди, місця паркування, освітлення, засоби безпеки тощо. В результаті зійшлися на тому, що можна розпочинати процедури торгів.

Відтак, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик доручив готувати необхідні матеріали, аби провести громадське обговорення проекту реконструкції дороги «Луцьк – Львів».

Раніше начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак інформував, що протяжність траси, яку хочуть відремонтувати, – 60 кілометрів і її розділять на частини.

До того ж, директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка на своїй сторінці у Facebook виклав світлини дороги, де Львівська область межує з Волинською. Справа в тім, що відремонтована дорога на Львівщині різко закінчується, а це створює небезпеку для водіїв. Автомобілісти змушені різко гальмувати або ж з’їжджати на узбіччя. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі