Дорогу Львів-Луцьк на території Волині ремонтуватимуть до жовтня 2016 року

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

На Волині запланували реалізувати проект з ремонту дороги Луцьк-Львів, і цього року, в кращому випадку, встигнуть завершити лише тендерні процедури.

Ремонт автомагістралі розподілять на 8 об’єктів. Про це йшлося під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів райдержадміністрацій, міських, міст обласного значення, в приміщенні овального залу обласної ради 4-го грудня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що розпочати ремонтні роботи планують у 2016 році, а завершити – до жовтня 2016 року. 

Начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак інформував, що протяжність траси, яку хочуть відремонтувати, – 60 кілометрів і її розділять на частини.

«Проект Луцьк-Львів на 90% готовий до тендерних процедур. Так, по 5 лотах оголошуємо конкурс до кінця тижня, ще по трьох - впродовж 10 днів. Зваживши на тенденцію в роботі, ми прогнозуємо, що до кінця 2015-го року ми проведемо усі тендерні процедури, й підготовчі роботи до реалізації проекту будуть завершені на всій протяжності – 60 кілометрів», - доповів Анатолій Посполітак.

Нагадаємо, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка повідомив, що ремонт проблемної дороги до Луцька на території Львівщини вже завершили.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі