Лучани виступили проти демонтажу гаражів

  1. Новина відноситься до:

Через бажання зберегти металеві гаражі мешканці багатоповерхівок не погоджуються зі зміною конфігурації земельної ділянки для одного з ОСББ. Депутати міськради вирішили дослідити проблему, виїхавши за адресою.

Про це йшлося під час постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 грудня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Розглядали питання щодо внесення змін до рішення міської ради від 30 вересня 2015 року про надання ОСББ «Порядок» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Федорова, 2б площею 0,4 гектара.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, внесення змін стосується частини конфігурації земельної ділянки та її площі. Під час розробки генплану погоджували із суміжними будинками та ОСББ, а нині йдеться про конфігурацію земельної ділянки, що погодили із сусідами. Передбачається, що межі ділянки сягатимуть асфальтового майданчику сусіднього будинку, який будується.

Своєю чергою, голова комісії Євгеній Ткачук розповів, що йому телефонували мешканці будинку №4 на вулиці Федорова, що розташований поблизу, та казали, що не зовсім погоджуються зі змінами.

Сергій Шабала на це зазначив, що основні скарги, через які телефонують, стосуються того, що мешканці хочуть зберегти металеві гаражі, які звідти збирається демонтувати міська рада.

У підсумку, депутати вирішили це питання зняти з розгляду та вивчити пізніше, виїхавши за вказаною адресою. 

Нагадаємо, що нещодавно виконком ухвалив рішення про демонтаж низки металевих гаражів, встановлених без правовстановлюючих та дозвільних документів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі