Очільник «Укрспирту» написав заяву про звільнення

Джерело: Економічна правда
  1. Новина відноситься до:

Виконувач обов’язків директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк написав заяву про звільнення.

Про це повідомив співбесідник в Мінагрополітики, пише Економічна правда.

За його словами, Іванюк написав заяву про звільнення і з відпустки, в якій перебуває зараз, виходити на роботу вже не збирається.

В.о. директора «Укрспирту» цей факт не заперечує.

В коментарі ЕП Іванюк наголосив, що не буде брати участі у конкурсі на заміщення посади директора ДП «Укрспирт».

«Зараз чекаю результатів нового конкурсу. Підприємство готове до приватизації. Надіюсь, що попри наші законодавчі колізії, які тривали цей рік, «Укрспирт» таки передадуть до Фонду державного майна", – заявив він.

«Моє рішення, про яке я оголосив під час засідання Номінаційної комісії, не змінилось. Я не буду брати участі у новому конкурсі на посаду директора», - сказав Іванюк.

Він підкреслив, що «не готовий пропрацювати ще рік та говорити про приватизацію».

«Для мене важливі результати. Відмова – це моя позиція, бо приватизація єдине правильне рішення, а не розмови про неї», – пояснив Іванюк.

Також менеджер запевнив, що не знає, хто буде керівником ДП.

«Я не знаю, який професіонал сюди прийде, та сподіваюся, що він продовжить заданий нами ритм роботи. Наразі ДП має прибутки, в заводи почали інвестувати, а процес приватизації ми закінчили на 70%. Впевнений, що цей процес у 2016 році потрібно завершити», – додав Іванюк.

До слова, Роман Іванюк родом із Луцька. У 2014 року він балотувався у Верховну Раду від Блоку Петра Порошенка в окрузі № 22( Луцьк). Посів третє місце, набравши 10,93% голосів. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі