Ігор Палиця не буде балотуватися до Верховної Ради від 23 округу

  1. Новина відноситься до:

ЦВК досі не оголосила позачергові вибори до Верховної Ради в 23 окрузі. Одним із претендентів на посаду нардепа від волинян довгий час називали нинішнього голову Волинської обласної ради, депутата від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігоря Палицю.

Однак він заявив, що не буде наразі балотуватися до Верховної Ради. Про це стало відомо під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» 8 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зауважимо, донедавна декілька скликань поспіль на згаданому окрузі перемагав нині покійний Ігор Єремеєв. Цього року він отримав важку травму під час кінної прогулянки. Вітчизняні й закордонні лікарі боролися за його життя, але, на жаль, врятувати його не вдалося.

Пізніше засновник Фонду «Новий Луцьк», колишній народний депутат від Луцька, екс-голова Одеської ОДА Ігор Палиця повідомив про намір повернутися до парламенту, балотуючись, власне, по 23 округу. Проте ЦВК затягує із призначення позачергових виборів.

Наразі ж, коли Ігоря Палицю запитали, чи не покине він обласну раду, якщо оголосять вибори до парламенту, він відповів, що на 99% вирішив поки не балотуватися до парламенту, а працюватиме, власне, на Волині.

Раніше повідомляли, що Центральна виборча комісія не оголошує позачергові вибори на Волині у виборчому орузі №23, бо Верховна рада не надає довідки про смерть Єремеєва. 

Однак, нині Верховна Рада нарешті виконала свої зобов’язання. Тепер – рішення за ЦВК. Наразі ж, коли Ігоря Палицю запитали, чи не покине він обласну раду, якщо оголосять вибори до парламенту, він відповів, що на 99% вирішив поки не балотуватися до парламенту, а працюватиме, власне, на Волині.

«З цього приводу зі мною вже говорив Гройсман (голова ВРУ Володимир Гройсман – ред.), мовляв, він уже все зробив, чому ЦВК досі не оголошує вибори? Та мені здається, що поки я не став головою облради, вони ніколи не оголосили б їх. А зараз, думаю, їх оголосять прискорено, щоб я швидше пішов з облради. Проте на 99% я для себе вирішив, що не балотуватимусь по 23 округу…», - заявив Ігор Палиця.

«Знаєте, я - успішна людина, мені Бог дав можливість заробити більше. Утім я ніколи не торкався бюджетних грошей, не брав участі в тендерах, не брав хабарів. І зараз, коли я став головою облради, мені хочеться зробити для області щось таке, щоб моїм дітям було не соромно носити моє прізвище, аби вони ним пишалися», - резюмував політик.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі