На Волині «візьмуться» за ремонт дороги Львів-Луцьк

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Розпочати тендерні процедури щодо ремонтних робіт на автодорозі Луцьк-Львів закликають в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час наради у голови облдержадміністрації з головами районних державних адміністрацій, міськими (міст обласного значення) головами з питань реалізації інвестиційних проектів фонду регіонального розвитку 2015 року та стан підготовки проектів 2016 року 7 жовтня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перевиконання надходжень у бюджет на митниці за вересень становить 38,389 мільйона гривень (загальне перевиконання бюджету області становить 76,778 мільйона гривень).

Як відомо, у вересні Президент України підписав закон щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінзабезпечення реконструкції, ремонту автодоріг. Як ідеться у пояснювальний записці, низку доріг, зокрема, дорогу Львів-Радехів-Луцьк (Н-17) ремонтуватимуть коштом митниці.

Згідно з підписаним у вересні законом, 50% цих платежів (а це майже 40 мільйонів гривень) має бути спрямована на ремонт автодороги Львів-Радехів-Луцьк.

Отож, на спецрахунок ОДА повинні зарахувати вказані 38,389 мільйона гривень (19,194 мільйона вже до 15 жовтня), відтак він дав доручення департаменту інфраструктури ОДА розпочати підготовку до проведення тендеру на виконання робіт на автошляху Луцьк-Львів. Він наголосив, що вся документація щодо тендеру повинна бути перевірена юридичним управлінням, аби не допустити до виконання робіт підставних структур.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі