§ Вхід в Парі Матч – вхід на повну версію ПаріМатч в Україні

Нещодавно букмекерська контора ПаріМатч презентувала для своїх гравців з України нову версію ігрової платформи. Вона стала багатомовною. Сучасний сайт має інтерфейс українською мовою та дарує користувачам більш зручну навігацію. Невеличкі зміни у функціоналі стали причиною питань з приводу алгоритму активації особистого кабінету на повній версії сайту букмекера. То ж з’ясуємо, як виповнити вхід в Паріматч, користуватися профілем та робити ставки.

Умови для входу в особистий кабінет гравця

Скористатися функціоналом повної версії БК, зробити ставку чи вивести кошти може тільки зареєстрований користувач. Немає значення який ресурс — класичний чи новий — буде використаний для входу в ПаріМатч. Раніше зареєстровані дані гравця — Логін та Пароль — будуть дійсні на обидвох ігрових платформах. Ви зможете робити ставки в будья-кому режимі https://gorilla.in.ua/uk/obzor/live-stavki. То ж, щоб здійснити вхід до особистого кабінету, треба:

  1. Натиснути на білу кнопку зверху головної сторінки (правий кут) з написом «Вхід».
  2. У першому полі вікна вказати без помилок e-mail, номер рахунку чи телефону.
  3. У наступному полі прописати пароль.

Увага! Зареєструватися гравець Парі Матч може не тільки на повній версії сайту. Створити профіль можна у мобільному додатку або через мобільну версію ігрової платформи. Який би ресурс клієнт ПаріМатч не використав для реєстрації, вказані під час процедури секретні дані Логін-Пароль будуть актуальні на всіх типах ігрової платформи.

  1. Натиснути кнопку «Увійти».

Доступ до особистих даних, депозитного рахунку та повного функціонала відкриється за 7-10 секунд. Якщо війти в повну версію Паріматч після введення даних не вийшло, перевірте, чи вірно була прописана секретна пара для входу. Можливо є помилки або використано невірну розкладку клавіатури, була натиснутою клавіша CapsLock.

Чи можна зробити ставку, якщо в мене не має особистого кабінету на ПаріМатч?

Ні, не можна. Грати на реальні гроші мають право лише зареєстровані користувачі. Букмекер України ПаріМатч пропонує швидку реєстрацію для всіх нових клієнтів контори. Найкомфортніше пройти процедуру через повну версію сайту. Алгоритм дій наступний:

  1. Відкрити класичну або нову українську версію ПаріМатч (parimatch.com/uk/).
  2. Знайти в правому кутку головної сторінки жовту кнопку «Реєстрація».
  3. Натиснути на неї.
  4. В першому полі вказати чинний номер мобільного телефону.
  5. У полі нижче вказати валюту депозитного рахунку.

Увага! Українським гравцям можна обирати будь-яку валюту рахунку. Обмежень немає. На вхід в особистий кабінет та ставки обрана валюта не вплине.

  1. Створити складний пароль. Бажано використовувати великі літери, числа та знаки.
  2. Натиснути кнопку «Реєстрація».

На мобільний телефон через 3-10 секунд буде надіслано автоматичне SMS-повідомлення з кодом. Його необхідно вказати у новому вікні. Як тільки вказаний номер буде підтверджено, користувачеві відкриється доступ до функціонала профілю.

Вказую коректні секретні дані, а все одно війти в ПаріМатч не можу, що робити?

У випадку перевантаження повної версії сайту вхід в Паріматч може бути проблематичним. Гравцям букмекер рекомендує повторити спробу через 10-15 хвилин або скористатися іншим типом ігрової платформи — мобільна версія ресурсу або мобільний додаток. Проблеми з доступом до особистого кабінету можуть бути викликані технічними роботами. Про них БК ПаріМатч повідомляє завчасно у розділі «Новини».

Але на практиці головною причиною, яка не дає війти в повну версію Паріматч, є загублений чи забутий пароль. У цьому випадку потрібно пройти нескладну процедуру відновлення даних. Алгоритм дій буде наступним:

  1. На головній сторінці ПаріМатч натиснути «Вхід».
  2. В першому полі вказати e-mail, номер рахунку чи телефону.
  3. Далі натиснути на «Забули пароль?».
  4. Заповнити необхідні поля та натиснути на кнопку «Запит».

Самостійно змінити пароль, як на інших інтернет-ресурсах, гравець не може. Обмеження пов’язані з безпекою профілів клієнтів. Щоб зберегти конфіденційність та виключити шахрайство, запит гравця оброблюється працівниками служби підтримки. Якщо всі дані введені без помилок, новий пароль буде вислано через 1-3 години. Букмекер наголошує на необхідності зберігати та пам’ятати секретні дані для входу, щоб не пропустити вигідне парі.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі