У квітні частина Луцька може залишитися без гарячої води

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Значна частина міста може лишитися без гарячої води та тепла внаслідок зупинки котельні, що належить підприємству «Захід ТЕГ».

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» 1 березня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Як повідомила голова профкому ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар, працівників котельні її власники, фірма «Захід ТЕГ», попередили про те, що з квітня котельня припиняє роботу.

Член комісії Павло Данильчук запропонував зустрітися з керівником «Захід ТЕГ» Богданом Денисюкомщодо можливої передачі котельні в оренду міській раді на безоплатній основі зі збереженням робочих місць працівників котельні.

Голова комісії Сергій Була зауважив, що у разі закриття котельні варто вжити заходів, аби лучани залишилися теплом та гарячою водою. Він наголосив, що рішення потрібно ухвалювати якнайшвидше, адже восени може виникнути значно більша проблема.

У підсумку, члени комісії вирішили запросити керівника «Захід ТЕГ» разом з керівництвом ДКП «Луцьктепло» та Луцьким міським головою або його заступником на наступне засідання тимчасової комісії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі