У Луцьку урочисто відкрили чемпіонат України з кросу

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Вогонь доблесті та олімпійської звитяги запалили під час урочистого відкриття чемпіонату України з кросу у Луцькому замку.

Офіційне відкриття чемпіонату відбулося 12 листопада.

Як зазначила ведуча заходу Наталка Войтович, гостею Луцька стала королева спорту – легка атлетика. Протягом двох днів – 13-14 листопада у Луцьку найсильніші бігуни країни розіграють путівку на чемпіонат Європи, який цього року відбудеться у французькому місті Ер у грудні. Відбуватимуться змагання у парку імені 900-річчя Луцька на трасі, яку спеціально приготували та випробували під час чемпіонату Волині з кросу 3 листопада. Нагороди розігруватимуть у 15 видах програми.

У Луцьку зібралися понад 400 учасників з усіх областей України. Делегати кожної з команд урочистою ходою увійшли до Луцького замку, де з вітальним словом до них звернулися історичні персонажі та почесні гості.

З вітальним словом до учасників чемпіонату звернувся генеральний секретар Федерації легкої атлетики України, заслужений працівник фізичної культури та спорту, майстер спорту міжнародного класу із легкої атлетики Михайло Медвідь. Він привітав атлетів з початком змагань від імені президента Федерації Ігоря Гоцула та зауважив, що лише нещодавно у Луцьку відкривали оновлений стадіон, а юні спортсмени вже встигли позмагатися на ньому два місяці тому. Він подякував організаторам свята спорту – Федерації легкої атлетики та Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Учасників змагань запросили розважитися та відпочити в гостях у Любарта, де для них готували різноманітні смаколики, а зі сцени атлетів розважали гурт «Luchesk Band» та Інна Кириченко, Наталка Карпа та Арсен Мірзоян.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі