Губернатор Волині заборонив коментувати затримання Корбана

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Губернатор Волині заборонив держслужбовцям коментувати політичні репресії щодо політсили УКРОП. Розмови на цю тему він назвав «сміттєвою ямою».

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика у понеділок, 2-ого листопада, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зауважимо, що мова йде про масові обшуки офісів політсили, які представники УКРОПу назвали політичними репресіями проти них - як політичних опонентів. Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії УКРОП Геннадій Корбан, якого затримали, не скоював.

Губернатор з цього приводу сказав, що не варто коментувати ситуацію, а чекати результатів роботи суддів та прокурорів.

«Як державний службовець, слухаючи виступ Президента, вважаю, що треба перестати коментувати те, що мають коментувати судді та прокурори, щоб не перетворювати інформаційне поле Волині у «сміттєву яму», де кожен намагається кинути жменю бруду. Я хочу, аби, в першу чергу держслужбовці, чітко виконували свою роботу і не розповсюджували недостовірну інформацію. Відбувається слідство, це їхні повноваження. Коментувати може будь-хто з нас, як мешканці України, але як держслужбовці – ні», - наголосив Гунчик.



Щодо обшуків, то вчора, 1-ого листопада, член політради УКРОПу Ігор Палиця назвав це демонстрацією сили Адміністрації Президента, а такий крок, з його слів, - помилковий. Політик зауважив, що вся країна мала змогу поспостерігати, як сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська. І це в той час, коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, які і шукають останні кошти, аби допомогти захисникам України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі