«Два століття – одна війна»: у Луцьку презентація виставки

Джерело: Луцька міська рада

9 листопада в Луцьку відбудеться презентація виставки «Два століття – одна війна». Організатори запевняють, що виставка стане найбільшим циклом культурно-просвітницьких заходів національно-патріотичного спрямування у році. У кожному місті, водночас з презентацією експозиції, відбуватиметься лекційний супровід фотовиставки та обговорення паралелей, зображених у сюжетах.

Експозиція - це мистецьке поєднання сучасних документальних світлин російсько-української війни та архівних матеріалів часів визвольних змагань Української Повстанської Армії вдало передає тяглість боротьби українців за свою державність протягом останніх двох століть.

 

В Луцьку презентація виставки відбудеться 9 листопада о 18:30 в Палаці культури міста Луцька (вул..Богдана Хмельницького, 1). Вхід вільний!

Організатором виставки є ГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» та Фундація «Вільні люди» за координаці в м.Луцьк КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьк» та ГО «ВМР «Національний Альянс».


 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі