За краще фото Луцька школярі зможуть поїхати до Польщі

Організатором міжнародного міжшкільного конкурсу фотографії, що розрахований на учнів віком 14-17 років з Любліна, Львова та Луцька виступає Люблінський загальноосвітній ліцей №30 ім. Яна Твардовського (Республіка Польща)

Тема конкурсу - «Картини мого міста».

Термін подання робіт – до 5 листопада 2017 року. Роботи необхідно надсилати за адресою obrazymojegomiasta.2017@gmail.com. Виставка робіт переможців відбудеться 18 листопада під час Фестивалю «Україна в центрі Любліна».

Нагородою для команд-призерів (1 команда зі Львова та 1 - з Луцька) буде участь у фестивалі «Україна в центрі Любліна» та у відкритті виставки та насиченій туристично-культурній програмі. Організатори забезпечують командам-переможцям перебування в Любліні (проживання, харчування) та цікаву програму. 

Головна мета конкурсу - поглибити та розширити освітню та культурну співпрацю між школами Любліна, Львова та Луцька, популяризувати фотографії серед вихованців шкіл та гімназій, а також через фотографію показати красу міст Люблін, Луцьк та Львів.

 Роботи у формі презентації Powerpoint повинні бути прикріплені як додаток до листа та вислані електронною поштою. В листі потрібно вказати назву роботи, повне ім'я авторів, номер класу та школу, а також ім'я та контактний номер телефону та адресу електронної пошти вчителя-опікуна.

Детільніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Луцької міської ради.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі