Новини минулого: 27 жовтня

Новини минулого: 27 жовтня
  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 27 жовтня 1962 року.

Панові Хрущову. Москва. Дякую Вам за Вашу надихаючу відповідь. Поздоровляю Вас з Вашою мужньою позицією на захист розуму. Сподіваюся, що Ви затримаєте кораблів кубинських водах протягом достатнього часу для того, щоб дістати згоду американців на Вашу пропозицію. Увесь світ благословлятиме Вас, якщо Вам вдасться відвернути війну. Якщо я можу чим-небудь допомогти, будь ласка, дайте мені знати. Бертран Рассел (24 жовтня 1962 року).

Нововолинськ. Водії автобази Іван Роговський, Станіслав Сліпко, Микола Афанасьєв  та Андрій Остапчук ділом підтримують заклик володимир-волинців достроково вивезти цукросировину. На приймальний пункт кожен з них доставляє за день п'ятнадцять і більше тонн коренів, виконуючи змінні завдання на 150 – 200 процентів.

Свиноферми артілі «Заповіт Леніна» Луцького району незабаром будуть повністю механізованими. Це дасть змогу відгодовувати в середньому за рік по п’ять тисяч голів свиней.

На фото: члени бригади по механізації трудомістких процесів Луцького районного відділення «Сільгосптехніки» Григорій Хвень (зліва) і Павло Андрущенко встановлюють насос на колгоспній свинофермі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі