Куди дзвонити щодо «газових питань» на Волині

  1. Новина відноситься до:

Усі звернення споживачів фіксуватиме контакт-центр ПАТ «Волиньгаз». За чотири місяці роботи такими послугами скористалися майже 32 тисячі клієнтів.

Упровадження такої системи обслуговування дозволяє споживачам економити свій час, повідомляє прес-служба відомства.

Найчастіше споживачі через контакт-центр передають показання лічильників газу – 25,4 тисячі дзвінків, надали близько 1,5 тисячі пояснень щодо нарахувань за послуги газопостачання, особового рахунку та інших консультацій.

Волиняни звертаються у контакт-центр у зв’язку з підвищенням майже в шість разів ціни на газ для населення, а також із зміною норм споживання природного газу.

Отже, якщо у споживачів газу виникають проблемні запитання, можна зателефонувати у контакт-центр 0332 280 104, де оператори нададуть консультації, а в разі потреби зафіксують скаргу.

Враховуючи те, що зазвичай консультація клієнта оператором триває від 3 до 15 хвилин, для економії свого часу споживачі можуть надсилати запитання, зауваження, скраги, пропозиції, показання лічильника на електронну адресу contact@vl.104.ua.

Контакт-центр працює 7 днів на тиждень з 8:00 до 20:00 і надає консультації з усіх питань щодо газопостачання. Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються відповідно до міських тарифів, дзвінки з мобільного тарифікуються оператором мобільного зв'язку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі