Новини минулого: 7 жовтня

Новини минулого: 7 жовтня

Газета «Радянська Волинь» 7 жовтня 1962 року.

Семінар пропагандистів-атеїстів. Будинок політичної освіти обкому і Луцького міськкому КП України провів триденний семінар пропагандистів гуртків та теоретичних семінарів по вивченню наукового атеїзму. З доповіддю «Про завдання по поліпшенню атеїстичної пропаганди в світлі рішень XXII з'їзду КПРС» виступив секретар обкому КП України 0. М. Швидак. Учасники семінару прослухали також лекції, з якими виступили викладачі Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки: О. Ющенко і Л. Р. Калапуша, лікарі Л. С. Гітік і Е. М. Міхеєнко, науковий працівник обласного краєзнавчого музею М. К. Дмитрик та інші. Пропагандисти проглянули цикл науково-популярних кінофільмів, відвідали обласний краєзнавчий музей.

Відставка уряду Помпіду. ПАРИЖ, 6 жовтня. (ТАРС). Прем'єр-міністр Франції Помпіду відвідав сьогодні вранці президента республіки і вручив йому заяву про відставку уряду в зв'язку з тим, що Національні збори прийняли резолюцію, яка висловлює йому недовір'я.

Стрільба. Два дні в Луцькому міському тирі відбуваються змагання з стрільби на першість обласної ради товариства «Динамо». Змагання привернули увагу двадцяти п'яти колективів. які направили для участі в них сімдесят кращих стрільців. Виявились лідери. Це — спортсмени Луцька. Нововолинська, Ковеля і Ківерців, які борються за перше місце. Сьогодні заключний день змагань.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі