Водія, який у Луцьку вигнав бійця з маршрутки, звільнили

  1. Новина відноситься до:

Водія, який висадив військовослужбовця Володимира Коляду з маршрутки, звільнили.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА Іван Мирка.

За словами Мирки, на автобус «Луцьк-Червоноград» у той день продали 29 квитків на проїзд, вільних місць в транспорті не було. За порадою працівників АС-1 Луцька, учасник бойових дій Володимир Коляда зайшов у салон автобуса без пільгового квитка. Після чого між водієм та бійцем виник конфлікт. У результаті учасник бойових дій покинув автобус.

14 вересня посадові особи управління інспекції на АС-1 Луцька провели рейдову перевірку автобуса марки БАЗ (АС 6591 АЕ) ПАТ «Горохівське АТП 10764» під керуванням водія І. Ф. Канцедала, та порушень вимог транспортного законодавства не виявили.

У заступника підпримства та водія взяли письмове пояснення щодо інциденту. Враховуючи конфліктну ситуацію, керівництво ПАТ «Горохівське АТП 10764» вирішило звільнити водія з роботи. 

Однак, директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА звертає увагу на те, чому працівник автостанції замість того, щоб продати за посвідченням нульовий квиток на наступний рейс, відправила бійця до водія, і чому контролер автостанції впустив його без квитка в автобус. А також цікавиться, чому водію на автостанції учасник АТО не заважав (як і решта), а вже коли від’їхали за кілометр, - «різко став поперек горла».

«Автостанція 100% спровукувала цей випадок, ну а водій просто молодець, так вже хотів довести бійцю верховенство права, що аж забув, що сам «косить лєвак» - це я про оплату пасажирів за межами автостанції», - написав Іван Мирка.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі