«ГаРмИдЕр» відкриває сезон виставою «Сенат шаленців»

  1. Новина відноситься до:

Вже у неділю, 20 вересня, о 19:00 театр «ГаРмИдЕр» відкриває сезон однією зі своїх улюблених вистав – «Сенатом шаленців» Януша Корчака. 

Саме з нею 6 вересня Луцьк був представлений на Конгресі Східного партнерства у Львові (найбільшій культурній події року), повідомляють театрали.

«Сенат шаленців» — історія про божевільних, які прагнуть змінити світ. У шаленстві їхніх поривань – уся мудрість і усе безглуздя того, що називається життям. І єдино-рятівне запитання Сумного Брата, — «чому не любов і співпраця, а сварки, битви, напади, насильство?» — зависає в повітрі рефреном, як те найважливіше, що потребує обговорення, - йдеться у повідомленні.

Крім того, цими днями театрали традиційно вшановують сучасника і земляка Януша Корчака – Станіслава Ігнація Віткевича. 18 вересня 1939 року він розпрощався з життям, перебуваючи на Україні. Річниці з дня смерті цього письменника і філософа «ГаРмИдЕр» присвятить дійство «Пролог. Віткацій», який перетече у показ вистави.

Вхід: 20 грн

Квитки можна придбати за адресою: вул. Лесі Українки, «Книжковий пасаж», крамниця «Кіт Горошко». А в день показу вистави — за адресою театру з 18:00.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі