Мешканці будинку на вулиці Шевченка відмовляються від централізованого опалення

  1. Новина відноситься до:

Мешканці будинку №37-а, що на вулиці Шевченка у Луцьку, просять владу остаточно відключити їх від централізованого опалення.

Термін дії договору з ПАТ «Електротермометрія» щодо купівлі-продажу теплової енергії для потреб опалення будинку закінчився ще 15 квітня. У зв’язку з цим,  ДКП «Луцьктепло» не зможе надавати будинку послуг з централізованого опалення. Однак лучани не обурилися, а навпаки просять владу не втручатися і не встановлювати нового котла на ПАТ «Електротермометрія», оскільки хочуть у своїх квартирах встановити індивідуальне опалення, повідомив у Facebook один із мешканців будинку  Максим Благовірний.

«Ми дійсно страшенно зраділи можливості «зіскочити з голки «Луцьктепла», УЖКХ замовило документацію з влаштування індивідуального поквартирного опалення», - йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначив Максим Благовірний,  міська влада все ж планує встановити на ПАТ «Електротермометрія» котел і надалі опалювати будинок на вулиці Шевченка. Обговорення цього питання відбулося у п’ятницю, 18 вересня.

Тому лучани заявляють, що розцінюють надіслані «Луцьктеплом» листи як розірвання договору, а новий договір укладати не збираються. Також мешканці будинку вимагають довести до пуття документацію щодо влаштування індивідуального поквартирного опалення та надати змогу встановити котли у помешканнях.

«Велике прохання до влади: не давати викручувати собі руки! Ми наполягаємо на індивідуальному опаленні. Без варіантів. Прохання дотримати слова! Дякуємо», - йдеться у дописі. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі