Художник осучаснив герб Луцька. ФОТО

Відомий український художник Андрій Єрмоленко презентував колекцію гербів усіх обласних центрів України включно із Кримом, які він сам створив.

Зокрема під час зустрічі президента України Петра Порошенка 30 серпня 2015 року з представниками територіальних громад на “офіційному” рівні були використані модерні герби України та Криму, інформує Gazeta.uaіз посиланням на Адміністрацію президента.

“Він працював над нею більше року. І саме сьогодні ми з вами перші, хто може ознайомитися з повною колекцією. Тож децентралізація стає подією не тільки у політичному, але й у мистецькому житті нашої країни”, – йшлося у повідомленні АП.

“У кожного герба, у кожного міста України є свій неповторний візерунок, свої особливості. Та ці такі різні візерунки, ці різні кольори разом утворюють єдину і неповторну Україну. І Київ, і Галичина, і Донбас, і Крим – це все Україна”, – прокоментували на офіційній сторінці АП у Facebook.

Окремі герби Єрмоленко представляв і раніше, проте в повній колекції з’явилися символи абсолютно усіх обласних центрів України включно із Кримом.

123456789101112131415161718192021222324

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі