Як реконструювати Старий ринок, вирішать протягом року

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Термін оренди ділянки Центрального ринку площею понад два гектари продовжили Волинській обслпоживспілці на рік. Протягом цього часу вирішуватимуть питання реконструкції ринку.

Про це йшлося під час 30-ї сесії міськради 30 серпня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення договору оренди землі ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ для обслуговування ринку «Центральний» на вул. Глушець, 1 (площею 2,2125 га).

Голова управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала зазначив, що земельна комісія міськради пропонувала підтримати проект рішення. Поновити договір оренди пропонують на рік.



Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зазначив, що за продовження терміну оренди ділянки проголосували лише тому, що на ній зареєстровані об’єкти нерухомості облспоживспілки. Протягом року планують напрацювати проект реконструкції ринку, окультурення його та приведення до ладу. Рішення повинно стати балансом між інтересами міста та інтересами підприємців.



Депутати підтримали проект рішення. Наступним розглядають питання про відмову ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛСПОЖИВСПІЛЦІ у поновленні договору оренди землі для обслуговування ринку «Центральний» на вул. Глушець, 1 (площею 0,5904 га) (менша ділянка, ліворуч, поблизу центрального парку, де планують облаштувати парковку).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі