Голова «Укравтодору» подав у відставку

Джерело: Державне агентство автомобільних доріг України
  1. Новина відноситься до:

Голова Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний звільнився за власним бажанням.

Відповідну заяву керівник «Укравтодору» подав 16 вересня, повідомляє прес-служба відомства.

Таке рішення Підгайний посянив тим, що «втомився боротися із системою, а також байдужістю до проблем галузі, котрі потребують негайного вирішення й осуду з боку громадськості за бездіяльність».

«Роботі та розвитку українського дорожнього господарства заважають значне недофінансування, несвоєчасне виділення вкрай обмежених коштів, а також тривале погодження та прийняття нормативних та інших актів», - зазначив Підгайний.

Також він додав, що у поточному році вдалося досягти збільшення фактичного фінансування галузі з 3,4 млрд грн до 3,7 млрд грн, що становить лише 37% від мінімально необхідного обсягу видатків в частині лише експлуатаційного утримання.

«На сьогодні заборгованість перед постачальниками сягає понад 1 млрд грн, перед працівниками – 172 млн грн. "Укравтодору" вдалося вирішити колективний трудовий спір професійної спілки та запобігти загальнонаціональному страйку дорожників, однак вирішити питання щодо повного погашення існуючих заборгованостей Держагентство зможе лише за допомогою Мінфіну», – зауважив Підгайний.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі