Усі територіальні підрозділи міліції ліквідують

Джерело: Українська правда
  1. Новина відноситься до:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков готовий ліквідувати всі територіальні підрозділи міліції, аби їх замінили поліцейські підрозділи.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну 16 вересня, пише «Українська правда».

«Сьогодні міністр вніс рішення щодо ліквідації всіх територіальних підрозділів МВС. Ми створили вже центральний орган виконавчої влади – це Національну поліцію України, ми ліквідуємо всі територіальні підрозділи МВС, і на їхньому місці створюються територіальні підрозділи Національної поліції», - зазначив він.

Яценюк окремо звернувся до працівників правоохоронної системи, до колишніх міліціонерів: «Кожен з вас може стати українським поліцейським, може мати таке саме відношення до себе, яке сьогодні мають поліцейські в багатьох містах України. Все залежить від вас».

«Ми нікого не викинемо на вулицю», - запевнив прем’єр.

«Ми звертаємося до тих, хто хоче працювати на свою країну і хоче служити присязі. Вам треба пройти тести, пройти тренування і змінити філософію ставлення до громадян і до служби. І це означає, що з новою філософією, з новими знаннями і з новим навчанням ви можете і повинні отримати роботу в новій Національній поліції України», - заявив він.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі