Ковельчани і голуби. Фото

Джерело: ПроКовель
  1. Новина відноситься до:

 

У Ковелі є місце, де постійно можна побачити юрби голубів – це міський сквер Слави. Комунальники кажуть, що сюди пернатих приманюють самі люди. Вони тут птахів підгодовують, а ті вже рефлекторно сюди повертаються. 

І, справді, в один із літніх сонячних днів нам пощастило побачити живу, яскраву картину: дідусь з двійко онуками годували голубів просто із рук, а потім подрібнений корм розсипали навколо себе. Птахи миттю зліталися на смачненьке, «обступали» дітвору так щільно, що тій нікуди було ступити. В ту мить дідусь лише просив онуків не робити зайвих рухів, аби, не дай Боже, не травмувати пернатих. Водночас розповідав їм про те, настільки важливо підгодовувати тварин, птахів, не шкодити їм і тоді природа обов’язково віддячить навзаєм. 

Було добре видно як дітвора з особливою ніжністю ставиться до живої істоти, шкодує та допомагає їй. Саме в такі моменти мені хочеться вірити, що наше майбутнє – українські діти – будуть дбати про навколишнє середовище і якомога менше втручатися в закони природи, на відмінну від нинішнього покоління, що значно полегшить життя на планеті. 
Ковельчани і голуби. Фото

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі