На Волинь з’їдуться польські та українські байкери

На Волинь з’їдуться польські та українські байкери

Дорогами Волинської, Рівненської та Житомирської областей та Люблінського воєводства проїдуться кілька десятків польських та українських байкерів.

П’ятий Райд Волинський відбудеться 8-12 липня.

Українці та поляки разом подолають 1250 км дорогами Республіки Польщі та України. Шлях пролягатиме населеними пунктами наступних регіонів: Люблінське воєводство, Волинська, Рівненська, Житомирська області.

Кількість офіційних осіб, громадян України та ЄС, що приймають участь у міжнародному автомобільно – мотоциклетному  “V Rajd Wołyński” від 200 осіб в залежності від місця та часу події. Кількість автомобільно-мотоциклетної техніки від 50 одиниць. Учасники заходу проїдуться основними туристичними місцями історичної Волині, відвідають кілька меморіалів та вшанують пам'ять полеглих у війні.

Організатор заїзду – «Волинський автомобільний клуб», партнери – польські організації Pro Bono Futuro, Europejska Akademia Samorządowa, Barwy Kresowe та Товариство польської культури імені Тадеуша Костюшка.


Довідка

Перший райд відбувся в 1930 році з 27 по 30 травня. Маршрут пролягав наступними населеними пунктами: Луцьк-Львів-Люблін-Луцьк. У райді прийняло участь з 9 автомобілів (Tatra, Ford, Citroen, Chevrolet, Auburn, Oakland та ін.). Серед учасників водіїв, у райді приймали участь дві жінки, які успішно дістались фінішу за кермом власних авто. Загалом за 3 дні було подолано 970 км.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі