У Жидичині до Дня Конституції розбудували парк

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Цьогоріч жидичани відірвавшись від радянських шаблонів вирішили відзначити значимий для країни день не палкими промовами та мітингами, а черговим подарунком у вигляді гарно облаштованого центру села. Команда сільської ради разом з Жидичинським Свято-Миколаївським монастирем долучилася до чергової стадії розбудови парку ім. Данила Галицького.

Про це йдеться на сторінці «Громада Жидичин» у Фейсбуці.У короткій репліці (замість заїждженої промови на мітингу) голова сільської ради Юлія Дащук зауважила: «Шануючи свою країну, розуміючи суть Основного Закону країни ми намагаємося втілювати його в практичних кроках. Коли йдеться про практичну сторону основного Закону, насамперед йдеться про любов до своєї держави та її розбудови. Звичайно, ми не можемо змінити країну водночасі, але саме такими маленькими проектами ми закладаємо міцну основу».

«Нашим основним завданням є будувати, а не руйнувати. Відтак всі зусилля громади мають бути направлені на конструктив та співпрацю.

На жаль, роблячи таку благу справу, знаходяться люди, які в цьому вбачають спробу власної наживи місцевої влади, а не користь простих людей. Красномовним є усне звернення місцевих громадян: «Знову відмивають гроші».

Офіційно повідомляємо: згідно рішення виконкому Жидичинської сільської ради від № 31 від 24.03.2017 р., відповідальність за благоустрій території (про яку йдеться) покладено на Свято-Микоалаївський чоловічий монастир. Власне з доброї волі насельників монастиря та їхніх прихожан і відбувається розбудова парку ім. Данила Галицького», - йдеться у дописі.

Варто зазначити, що участь в реалізації проекту беруть не лише мешканці с.Жидичин, а й небайдужі лучани. Дякуючи їм маленькі жидичани вже сьогодні можуть користуватися дитячим майданчиком, ховатися від палючого сонця у красивій альтанці, та користуватися пішохідною доріжкою і велостоянкою.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі