Мальовничі куточки: на Волині є село, де всього 35 мешканців. Фото

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

У мальовничому куточку нашої Волині знаходиться маленьке село Мар’янівка (відноситься до Радошинської сільської ради Ковельського району) . Серед садів та квітів проживають усього 35 мешканців.

Будиночки селян виглядають із-за квітучих дерев, квітів та городини. Кожне обійстя - це казка написана спільно природою та людьми. Такі села відносять до розряду неперспективних, однак інакше вважають голова Радошиської сільради та активні мешканці села, і тому для цієї маленької громади вони нещодавно влаштували справжнє свято. Про те, як відбувалися святкові заходи, розповів депутат Радошинської сільради, який проживає у селі Мар’янівка останні 35 років - Володимир Семенович Панько.

Він зазначив, що, на жаль, за останні роки ніяких святкувань у селі не відбувається, а цьогоріч на другий день православного свята Трійця сюди приїхали аматори із усіх сіл Радошинської сільради та влаштували справжнє свято.

Артистів приїхало більше, ніж мешканців села. Володимир Панько наголосив, що для людей це - велика радість, оскільки дивитися концерт по телевізору - то зовсім не ті емоції, що наживо.

Під час концерту виконавці співали багато українських пісень, за що мешканці їм дуже вдячні.


 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі